Nieuw: Reisbureau Maarheeze, voor al uw reizen 

MAARHEEZE – “Het allerleukste vind ik om de perfecte reizen te vinden voor mijn klanten,” aldus een enthousiaste Martine van Winden. Zij is eigenaresse van Reisbureau Maarheeze en al sinds haar 19de gebeten door de reis-microbe. “Zowel voor, tijdens als na de vakantie kunnen klanten bij mij terecht voor alles betreffende de reis. De persoonlijke service en het feit dat ik heel goed bereikbaar ben, ervaren mijn klanten als belangrijke troeven.” 

Martine heeft altijd al een passie gehad voor reizen en het vinden van de perfecte vakanties. Ze heeft zelf al veel van de wereld gezien en neemt haar kinderen graag mee op ontdekking in andere omgevingen. “Ik heb 20 jaar lang een kantoor gehad in Helmond en ben al 31 jaar actief in de reisbranche. Dankzij mijn ervaring heb ik een groot netwerk uitgebouwd, bestaande uit vooraanstaande touroperators en hotels. Zo ben ik in de mogelijkheid om voor iedere klant de perfecte vakantie samen te stellen. Of dit nu gaat over een vakantie geleverd door één van onze partners zoals TUI, Corendon en Alltours, of een volledig zelf samengestelde vakantie gebaseerd op specifieke wensen.” In Helmond heeft Martine doorheen de jaren een uitgebreide klantenkring gerealiseerd. klanten waar ze nog steeds voor klaarstaat. Omdat de reisbranche na de pandemie nog niet volledig is hersteld, heeft ze nu beslist om een kantoor te openen in Maarheeze, want ook hier is een dergelijke concept ook zeker welgekomen.  

“Belangrijk is dat ik werk met betrouwbare partners, waar ik steeds een gepaste contactpersoon heb. Zo blijven de lijnen kort en kan er onmiddellijk actie ondernomen worden waar nodig,” aldus Martine. “Een vakantie is belangrijk voor iedereen. Je geeft er geld aan uit, je hebt bepaalde verwachtingen, je kijkt er naar uit. Wanneer er zich dan onverhoopt een probleem voordoen is het fijn om te weten dat er iemand voor je klaar staat om alle zorgen uit handen te nemen en een oplossing te vinden.” Op het gebied van service heeft Martine al regelmatig in de top 5 gestaan van de Zoover Awards. 

Bij Reisbureau Maarheeze worden geen boekingskosten aangerekend. Martine zoekt voor jou de vakantie, die past binnen uw wensen en budget, en garandeert je service voor, tijdens en na de vakantie. “Wij staan voor duidelijke prijzen, optimale service en bereikbaarheid,” vertelt Martine. “En om ervoor te zorgen dat je geen onnodige risico’s loopt, kunnen ook alle vakantie-verzekeringen bij Reisbureau Maarheeze afgesloten worden.” Wie beroep doet op Reisbureau Maarheeze heeft als groot voordeel dat er maar één aanspreekpunt is. “Klanten boeken bij mij persoonlijk. Zo ben ik altijd volledig op de hoogte van de afspraken en kan ik helpen en begeleiden waar nodig.”

Martine heeft een kantoor aan huis, maar komt met evenveel plezier langs bij jouw thuis om alles te bespreken, eventueel ook in de avonduren. “Een geslaagde vakantie begint met een duidelijk beeld van de wensen. Zodra dit in kaart is gebracht begint mijn zoektocht en haal ik alles uit de kast om alle vakjes aan te vinken en zo tot een droomvakantie te komen.” 

Reisbureaumaarheeze.nl is onderdeel van www.allereizenop1site.nl “Deze website is de voorloper van www.reisbureaumaarheeze.nl,” vertelt Martine. “Met deze site heb ik een landelijke dekking en ook veel Belgen boeken via deze website. De combinatie van deze website en het kantoor te Helmond zorgde ervoor dat ik een van de grootste spelers was in de Nederlandse reis-branche. Op www.allereizenop1site.nl  kunnen mensen zelf de reis van hun dromen boeken, maar weten ze dat ze achter de schermen kunnen rekenen op mijn service en bereikbaarheid.” 

Reisbureau Maarheeze 

Bruine Akkers 67 in Maarheeze

Bereikbaar via WhatsApp op 0031 6 28886342

www.reisbureaumaarheeze.nl