Ondernemersbijeenkomst Succesvol ondernemen

CRANENDONCK – Dinsdag 17 januari 2023 organiseert gemeente Cranendonck in samenwerking met Ondernemers Contact Cranendonck (OCC), Keyport, Brainport, Rabobank, BIZOB, Cranendonck Werkt en Werk.kom voor ondernemers in Cranendonck de bijeenkomst ‘Succesvol ondernemen en het benutten van kansen in veranderende tijden.’  

Gastheer en gespreksleider: Charles Groenhuijsen

Gespreksleider en gastheer is journalist, presentator  en programmamaker Charles Groenhuijsen. Charles legt uit waarom hij vindt dat ‘Het goed gaat met de wereld!’ ondanks alle obstakels en uitdagingen die er zijn. En hij gaat in op de actuele arbeidsmarkt én de kracht van samenwerking. Aansluitend gaat Charles in gesprek met wethouder economie Marcel Lemmen en OCC voorzitter Joost Ploos van Amstel én deelnemers over het ondernemersklimaat in Cranendonck, samenwerking tussen overheid en ondernemers en de prioriteiten op economisch vlak voor 2023 en verder.

Afwisselend programma
Na dit plenaire gedeelte is er keuze uit themapresentaties over actuele onderwerpen zoals circulariteit, de arbeidsmarkt, duurzaamheid, financieel fitte medewerkers, mobiliteit, dataficering, zaken doen met de gemeente én de meerwaarde van Brainport. In korte sessie van 40 minuten informeren en inspireren gastsprekers ondernemers. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel gedeelte waarbij onder  het genot van een hapje en een drankje nagepraat kan worden over de middag. 

Meer weten of aanmelden?
Ben jij ondernemer in Cranendonck en heb je interesse? Meld je dan aan via Networkapp met behulp van bijgaande QR code. In Networkapp vind je alle informatie over de bijeenkomst én het is de enige manier om aan te melden en een plaats te reserveren bij de themasessies. Deelnemen is gratis, aanmelden kan tot 9 januari 2023. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang om zeker te zijn van deelname. Voor meer informatie kun je ook terecht op onze website: www.cranendonck.nl/agenda-ondernemers 

Foto Charles Groeinhuijsen