50-jarig bestaan judoclub Hamont

HAMONT – In 2023 viert Judoclub Hamont haar 50-jarig bestaan. We willen dit graag vieren met iedereen die ooit lid, trainer of bestuurslid is geweest bij onze club. Op 14 januari richten we daarom een training in speciaal op maat voor alle bovengenoemde oud-judoka’s. Dus haal jullie kimono maar onder het stof vandaan en kom nog eens terug naar de gezelligste Judoclub van ‘t land. Bij wie er de mot al heeft ingezeten, geen nood, ‘t is vooral voor de gezelligheid. En voor wie het niet meer ziet zitten om op de mat te staan, maar toch graag de straffe verhalen van toen nog eens wil boven halen, na de training genieten we verder onder het genot van een hapje en een drankje. Gelieve wel even te laten weten als je komt via judoclubhamont@gmail.com, zodat we niet voor verrassingen komen te staan! De training vindt plaats in het judozaaltje van sporthal de Posthoorn van 18.30 tot 20.00 uur.