Bart van Steenbergen wint ‘Wie is de drag?’

BUDEL – Bart van Steenbergen uit Budel heeft de eerste drukbezochte editie van de ‘Wie is de drag?’ gewonnen. Hij was een van de vijf prominente Budelnaren die op vrijdag 30 december in De Borgh de strijd met elkaar aangingen. Als dragqueen Mary Sparkels mocht hij aan het einde van de avond de zogeheten Gouden Pump in ontvangst nemen. 

Behalve Van Steenbergen lieten de Budelse ondernemers Edwin van Gaal (Divi Vidi Vici), Tino Linders (Lady Moon), Jurgen van Riet (Sandy Satisfier) en Riks de Jong (Anny Brandt), zich omtoveren tot dragqueen.

De vijf mannen lieten zich na talloze repetities en een lange zit voor de spiegel op de catwalk van hun meeste vrouwelijke kant zien. Dat deden ze op hoge hakken en gehuld in verschillende extravagante outfits. De dragrace besloeg in totaal vier ronden, waarna de jury Van Steenbergen tot winnaar uitriep.  

Foto Michel Achten

Foto Michel Achten