Muzikale Nieuwjaarsborrel Poort van Brabant

MAARHEEZE – Om het nieuwe jaar lokaal een muzikaal begin te geven organiseert muziekvereniging de Poort van Brabant a.s. zaterdag 7 januari om 20:00u een leuk concert in de Smeltkroes waarvoor we graag iedereen willen uitnodigen. Geen concert op het podium maar dichtbij de bar waardoor het een informeel concert wordt wat goed aansluit bij de nieuwjaarsborrel. Als eerste zal het Klein Orkest het concert openen met populaire nummers en vrolijke marsen. Daarna neemt de slagwerkgroep het over met een gevarieerd programma met muziek zoals de Vikingen dat deden maar ook Bongo Mania voor de meer tropische klanken. Het concert wordt daarna afgesloten door het Groot Orkest die met het nodige temperament haar repertoire gaat brengen met o.a. de bekende tune van de Formule 1 races maar ook El Camino Real met een duidelijk Mexicaanse achtergrond. Een avondje prachtige livemuziek, gewoon in Maarheeze en gratis toegankelijk.  U bent van harte uitgenodigd.

Foto Slagwerkgroep Muziekvereniging de Poort van Brabant onder leiding van Paul Gubbels (foto Jan Valkenburg)