The Bootleg Eighties in De Posthoorn 

HAMONT-ACHEL – Op vrijdag 27 januari herleven de blinkende, briljante jaren ’80 in zaal De Posthoorn in Hamont met het optreden van ‘The Bootleg Eighties’, gevolgd door een 80’s After Party. ‘The Bootleg Eigthies’, van de makers van The Bootleg Sixties die al een aantal jaar geleden op het podium van de Posthoorn stonden. Deze productie brengt de legendarische jaren ’80 band The Wild Boys naar België in een avondvullende show down memory lane. Twee uur lang komen dé hits van het decennium aan bod, met onder andere Wham!, Culture Club, Frankie Goes To Hollywood, Eurythmics, Depeche Mode, Lionel Richie, Phil Collins, Simple Minds, Spandau Ballet, noem maar op! The Wild Boys, met frontman Rich Knight, spatten van het podium door de gekende Bootleg expertise. Leuke visuals en special effects rijgen de meezingers aan elkaar. Ze trekken alle registers open en vragen het Vlaamse publiek dat ook te doen: haal die beenwarmers boven en kom verkleed! Herbeleven de blinkende, briljante jaren ’80. The Bootleg Eighties komen op 27 januari om 20.30 uur naar De Posthoorn, Groenstraat 5 in Hamont. Tickets zijn te verkrijgen via https://tinyurl.com/BootlegEightie

Win tickets 
Wie kans wil maken op een duoticket voor dit concert, stuurt best als de bliksem een mail naar wedstrijd@hacweekblad.eu met de boodschap: ‘Ik haal die beenwarmers boven’. HAC Weekblad mag namelijk in samenwerking met UITpunt Hamont-Achel 5 duotickets weggeven. Deelnemen kan tot uiterlijk maandag 23 januari. Veel succes!