Geslaagd Oliebollentoernooi BC Budel!

BUDEL – Woensdag 28 december werd door BC Budel een groots opgezet Oliebollentoernooi gespeeld. Omdat er bijna 100 aanmeldingen binnen waren gekomen moest de hele sporthal gebruikt worden om de wedstrijden te kunnen spelen. De technische commissie had alles vooraf prima ingedeeld en de planning was dat er om 19.00 uur zou worden begonnen. Maar helaas kwamen er op het laatste moment nog enkele afzeggingen, waardoor op de avond zelf e.e.a. nog aangepast moest worden. Dankzij Fleur en Bram Hendriks lukte dit nog vrij snel en kon er om 19.20 uur worden begonnen.

Er waren 5 poules gemaakt: NBB, recreanten 2, recreanten 3, recreanten 4 4n beginners. Op alle velden werd volop strijd geleverd om zoveel mogelijk punten te scoren. Menig partijtje werd met slechts enkele punten verschil gewonnen/verloren en ook werd er soms gelijk gespeeld. Na een aantal rondes werd er rond 20.30 uur een pauze ingelast. De deelnemers konden in de pauze genieten van een drankje en een heerlijke oliebol (of meer!) met of zonder krenten erin! Ze smaakten in ieder geval voortreffelijk!

Na de pauze werden de wedstrijden hervat en de laatste ronde werd om 22.10 afgesloten. De uitslagen werden door Fleur en Bram in de computer gevoerd en kort daarop werden in de kantine de nummers 1 en 2 van elke poule bekend gemaakt. Zij kregen allen een mooi prijsje! Ondertussen waren er ook lotjes door enkele leden van de club verkocht en na de prijsuitreiking nam Hans van Hoof de microfoon ter hand om samen met enkele dames van de TC de prijzen te trekken. En sommigen gingen met meerdere prijzen aan de haal.

Al met al een prima georganiseerd Oliebollentoernooi! En dat dankzij de technische commissie van BC Budel. Dames en heren van de TC: Bedankt! Het was zeer geslaagd en we hopen dat het toernooi volgend jaar ook weer doorgang kan vinden.

Wilt u meer informatie over badmintonclub BC Budel, neem dan contact op met Ans Goossens (0031 495-494329 of 0031 6-51626817) voor de jeugd of met Wil van Meijl (0031 495 493427 of 0031 6 23255230) voor de senioren.

En wil je nog meer nadere en actuele info: kijk dan op www.bcbudel.nl