Installatie Gastelse hoogheden C.V. de Pintewippers

GASTEL – Het mag nog net; een gelukkig en gezond 2023! Traditiegetrouw installeert C.V. de Pintewippers haar hoogheden het eerste weekend van het nieuwe jaar. 

Op zaterdag 7 januari zal het Prinsenpaar of wellicht Prinsessenpaar onthuld gaan worden. Kenners weten inmiddels dat deze onthulling altijd op zeer creatieve wijze zal geschieden. Hoe we onze hoogheden gaan presenteren blijft nog even geheim echter we kunnen u verzekeren dat een muzikaal schouwspel zich zal afspelen. Aanvang van deze avond is 20.00 uur en zal plaatsvinden in de Schaapskooi te Gastel.Nadat we onze grote Prins of Prinses hebben geïnstalleerd gaan we op zondag 8 januari ons Jeugdprinsenpaar installeren. Voorafgaand aan deze installatie zal het Jeugdprinsenpaar 2022 ons nog één keer voorgaan in de polonaise en vervolgens bedankt worden voor de voortreffelijke wijze waarop zij invulling hebben gegeven aan het afgelopen carnavalsseizoen. De verkiezing van het nieuwe Jeugdprinsenpaar zal voor veel spektakel zorgen. De winnaars van het spel “De jongens tegen de meiden, 5 tegen 5” zullen onze nieuwe Jeugdprins, Jeugdprinses en Jeugdvorst worden.  Het Kinderbal zal om 14.00 uur aanvangen en eveneens plaatsvinden in de Schaapskooi. Voor beide feestelijkheden nodigen wij u graag uit zodat we kunnen proosten op het nieuwe jaar en uiteraard op onze nieuwe Gastelse hoogheden! Oh ja, ons boerenbruidspaar 2023 , Rick van Miranda van Sjef de Melkboer en Linda van Marjan van Jo uit de Pan, zijn inmiddels in de onechte ondertrouw verbonden. Zaterdag 21 januari zal het onecht huwelijk voltrokken worden.  

Alaaf en tot ziens.