Vergulde regenboog CV de Roesdonkers

SOERENDONK – Allereerst een reminder: zorg dat je op zaterdag 7 januari om 19.00 uur aanwezig bent op onze nieuwe feestlocatie Den Donck in Soerendonk. Daar zal de wisseling van de wacht plaatsvinden bij de jeugd waarna er een groot feest zal zijn! Met zijn allen zetten we Carnaval 2023 goed in!

Ook dit jaar reiken we de Vergulde regenboog uit. Een speciale onderscheiding die ieder jaar wordt toegekend aan één of meerdere personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor het Soerendonkse verenigingsleven en in het bijzonder voor het Roesdonkse Carnaval. Ook dit jaar reiken we deze onderscheiding weer uit. De eer is aan: Tonnie Huijbregts-Staals. Ze zal de prijs in ontvangst nemen tijdens de bonte avond. 

Tonnie zet zich al vele jaren in voor de gemeenschap van Soerendonk. Zo was ze op de basisschool een stille kracht die veel kleine werkjes deed die bleven liggen. Nu nog steeds verzorgt ze diverse hand- en spandiensten op basisschool St. Joan.

Voor het NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) was Tonnie de coördinator van de collecte in Soerendonk. Bij de toneelclub heeft ze zelf niet vaak op de planken gestaan maar achter de schermen heeft ze lange tijd vele ‘rollen’ gespeeld. Het afroepen van de prijswinnende lotnummers tijdens de pauzes, daar zat iedereen op te wachten. Het gemeenschapshuis Den Donck kan van Tonnie op aan wat betreft de financiën. Ze zorgt ervoor dat alles tot op de laatste cent kloppend is!

Bij het SMG zit ze al jaren in het bestuur als penningmeester. Bij de optredens zorgt Tonnie dat alles eromheen goed verloopt en voorziet de muzikanten van de nodige drankjes.  

Zoals te lezen, deed en doet Tonnie van alles voor de Zurrikse gemeenschap zonder zelf op de voorgrond te willen staan. Kortom een onderscheiding die Tonnie van harte is gegund. Proficiat!