Verkoop Bonte Avond kaarten Muuzevangers gestart

MAARHEEZE – Online waren ze al eerder verkrijgbaar, maar het officiële startsein wordt zondag 8 januari gegeven: om 11.00 uur worden in café Ons Lieske de eerste kaarten ‘fysiek’ verkocht voor de Bonte Avonden 2023 van CV de Muuzevangers. En die Bonte Avonden beloven weer een waar spektakel te worden!

Thematisch concept
Voorheen begonnen artiesten van de Bonte Avond met een ‘leeg vel’ en gingen zij elk met hun eigen act aan de slag om het publiek een gevarieerde en onderhoudende Bonte Avond te bieden. De LACH staat centraal, en zo brengen zij de aanwezigen al echt in carnavalssfeer. Maar na de succesvolle ervaring van vorig jaren hebben zij als kader meegekregen dat de avond rondom een thema is opgebouwd. Voor 2023 is dit thema “In de wachtkamer van…”: alle acts brengen het publiek mee naar het wel en wee in de wachtkamer van… ja, van wie eigenlijk?

Twee voorstellingen
Benieuwd hoe dit uitpakt? Er zijn dit jaar weer drie Bonte Avonden: tijdens de “Mares lacht met Mares”-editie op vrijdag 20 januari zullen louter Mareser artiesten en groepen laten zien wat zij dit jaar voor u in huis hebben.

De voorstelling vindt plaats in De Smeltkroes op vrijdag 18 januari om 20.00 uur, en kaarten voor deze avond kosten slechts € 7,50. Hierna volgt op zaterdag 21 januari om 20.00 uur de VIP-editie, waarop sponsoren, de burgemeester en wethouders, de pers én genodigden worden ontvangen, maar waarvoor ook een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar is voor iedereen voor wie deze datum het beste uitkomt. De week erna, op 28 januari dus, is er de editie “XL”. Op deze laatste twee avonden zullen ook buitendorpse artiesten optreden; de kaarten hiervoor kosten € 12,50. De kaarten zijn, naast een officieel verkoopmoment op zondag 8 januari tussen 11.00 uur en 12:30 u bij café Ons Lieske, online verkrijgbaar via de Muuzesjop, de webshop van de Muuzevangers (www.muuzevangers.nl/webshop). LET OP: omdat het aantal Bonte Avonden beperkt is, is het aantal beschikbare plaatsen óók beperkt… wacht daarom niet te lang met je aanschaf, want vol is vol!

Bonte Avond 2020 zie je het gezelschap Crazy Piano’s.