SCV De Teutepeuters organiseert Groe-wete Carnavalszitting

HAMONT – Op zaterdag 14 januari presenteert SCV De Teutepeuters de 56ste editie van de Groe-wete Carnavalszitting. Dit gaat door in Carnavalstempel De Posthoorn aan de Groenstraat 5 in Hamont. Op het programma staan o.a. Gardedans Limaro’s, Buuts van Frans Bevers en Joep de Wildt, amusementsgroep “Dèvèltop”, De Popkoning en zanger Pè en Double DJ’S. Het Finalenummer van SCV De Teutepeuters zal zeker niet ontbreken en dit alles onder de deskundige muzikale begeleiding van Fun Orchestra “Que Mas”. de Teutepeuters vieren dit jaar feest onder het motto: “Wèllie zette Hamet op zie-ene kop!” Tickets voor de Groe-wete Carnavalszitting zijn nog verkrijgbaar via Noël V.d.Rul (noelvandenrul@gmail.com of 0032 496 99 56 85) of aan de kassa op de avond zelf. De avond vangt aan om 20.00 uur.