De Noord-Limburgse Vakantiebeurs

HAMONT-ACHEL – De twintigste editie van deze charmant gezellige vakantiebeurs wordt gespreid over de twee weekenddagen. Op zaterdag gaan de deuren open om 13.00 uur en sluiten ze om 18.00 uur terwijl je op zondag deze regionale vakantiebeurs kan bezoeken tussen 09.30 uur en 17.00 uur.

De verscheidenheid aan exposanten blijft zoals we het gewend waren van de vorige edities. Je zal er zeker weer informatie kunnen opdoen over campings, B&B’s, hotels, vakantieregio’s en dit uit binnen- en buitenland. Misschien ben je eerder geïnteresseerd in de aanbiedingen van reisbureaus? Ook hiervan vind je er enkele tussen de standen. ‘Bij Landgenoten’ kan je terecht voor een vakantiebestemming waarbij je logeert bij Belgen.

Op onze website www.noordlimburgsevakantiebeurs.be kun je alvast zien welke standhouders je interesse opwekken en tijdens de beurs kan je ze persoonlijk ontmoeten om je vakantie te regelen. 

En het zal je misschien verbazen maar er staan op de NLV-beurs echt wel vakantieaanbieders uit de meeste landen van Europa zoals Portugal, Hongarije, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, enz… . Misschien verbaast het je ook maar je kan er ook terecht om een camper te kopen of te huren.  B&B Villa Gineta zal tijdens enkele reisvoorstellingen door Vlaams acteur Maarten Bosmans  uitvoerig toegelicht worden. Zelfs info over rondreizen in Marokko of de Kaukasus kan je er vinden. Pasar nationaal zal er natuurlijk ook aanwezig zijn evenals de plaatselijke afdeling Hamont-Achel welke er haar jaarprogramma voorstelt. Voor een hapje en een drankje kan je terecht in de gezellige cafetaria waar van oudsher natuurlijk ook weer een Moezelwijntje of een Achelse Trappist kan genuttigd worden. Tijdens de beurs neem je automatisch deel aan een tombola waarbij je ook nog kans maakt om een gratis vakantieverblijf te winnen of misschien wel een lekker of nuttig streekproduct. De entree bedraagt 4 Euro en 3 Euro voor Pasarleden. The place to be op 21 en 22 januari 2023 is De Posthoorn, Groenstraat 6 in Hamont-Achel. Meer info op www.noordlimburgsevakantiebeurs.be