Loopgroep Cranendonck actief bij hardloopwedstrijden in Weert

WEERT – Op zaterdag 31 december liepen Jeffrey Meurkens en Erik de Laat 10 kilometer bij de oliebollenloop in Weert. Mooie prestaties met als beloning oliebollen. Hardlopend het jaar uit en weer hardlopend het nieuwe jaar in. Op nieuwjaarsdag waren Geert Hertogs en Henk Snijders present bij de Hema IJzerenman Volksloop. Geert behaalde de 1e plaats in zijn categorie. Hij liep de wedstrijd van 7,5 kilometer in een tijd van 35 minuten en 38 seconden. Henk deed iets meer dan 27 minuten over de afstand van 4 kilometer. Goed gedaan allemaal. Zin om mee te doen met deze gezellige hardloopclub? Op maandagavond en zaterdagochtend wordt er getraind bij Loopgroep Cranendonck. Trek je loopschoenen aan en doe mee. Neem contact op: trainen@loopgroepcranendonck.nl