Maak jouw toekomstige mbo-opleiding echt mee

REGIO – Jouw toekomstige mbo-opleiding kiezen? Kom eens kijken bij De Rooi Pannen om een gevoel te krijgen bij onze scholen. Klets met onze studenten en ontdek welke handige skills jij straks bij ons leert. Op onze open dag van 15 januari 2023 maak je het echt mee!

Bij De Rooi Pannen is studeren niet net echt, maar écht echt. We hebben onze eigen hotels, winkels, restaurants en design- en evenementenbureaus. Op onze open dag kun je ze allemaal van binnen bekijken. En wat nog leuker is: je kunt echt meemaken hoe het is om bij ons te studeren.

Je zult je snel thuis voelen op een van onze kleinschalige scholen. Elke school heeft een eigen gebouw, eigen docenten en eigen onderwijsondersteuners. Tijdens onze open dag jij proef jij alvast van de sfeer en leiden onze studenten jou rond door het gebouw.

Handen uit de mouwen

Net als in onze opleidingen steek jij op onze open dag de handen uit de mouwen. Doe jij straks een workshop mocktails maken in een van onze restaurants? Ga jij met een greenscreen zelf foto’s maken en bewerken? Of volg jij een minicursus rondom reisbestemmingen?

Je leert bij ons niet alleen skills waar je nu al iets aan hebt. Om straks verder te komen, is ook een ondernemende en professionele beroepshouding belangrijk. We helpen jou op weg door samen te werken aan gastvrijheid, creativiteit, zelfvertrouwen en een proactieve instelling.

Unieke scholen

Bij De Rooi Pannen kun je studeren aan de volgende scholen:

  • Handel & Ondernemen
  • Horeca
  • Toerisme, Leisure & Marketing
  • Vormgeving

Elke school van De Rooi Pannen is uniek. Bijvoorbeeld qua sfeer, locatie en contacten met het bedrijfsleven. Op onze website derooipannen.nl lees je waar elke school sterk in is. Neem alvast een kijkje en ontdek wat jou aanspreekt.

Gelijke kansen

Goed om te weten: we willen al onze studenten gelijke kansen bieden. Als student hoef je daarom behalve het les-  of cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding.

Kom sfeerproeven

Zien we jou op onze open dag in Tilburg, Eindhoven of Breda? Kom op 15 januari 2023 van 10.00 tot 14.00 uur sfeerproeven bij De Rooi Pannen. Je bent van harte welkom! Laat weten dat je komt via derooipannen.nl/opendag.