Mareser boerenbruidspaar wordt in de onecht verbonden

MAARHEEZE – Langzaamaan nadert voor André van de Groenendaal en Ellen Claassen uit Maarheeze de Grote Dag: op zaterdag 14 januari geven zij elkaar tijdens de boerenbruiloftceremonie het ja-woord ten overstaan van mijnheer pastoor én alle toegestroomde aanwezigen, waarna zij in de onecht verbonden zullen zijn.

Na een gezellige koffietafel met genodigde familie, vrienden en kennissen waarvoor de boerenbruidegom André in stijl zijn boerenbruid Ellen op gaat halen, zullen zij om 20:00 u in vol ornaat de grote zaal van De Smeltkroes betreden. Hier zal de pastoor van dienst na een stichtelijk woord en in het bijzijn van de getuigen zijn zegen geven aan het huwelijk, mits de aanwezigen hier geen bezwaren tegen hebben; elk jaar toch weer een ‘spannend’ moment! Aansluitend recipieert het kersverse paar in de naastgelegen Smeltkroes-bar en start het Boerenbal, wat ongetwijfeld net als voorgaande jaren tot in de kleine uurtjes zal duren.

Alle Muuzevangers en Muuzevangerinnekes worden van harte uitgenodigd om bij dit agrarisch getinte spektakel aanwezig te zijn, waarbij gepaste kleding gewenst is. Als je een cadeau aan het boerenbruidspaar wilt overhandigen, wordt je verzocht om géén levende have te schenken.

Het boerenbruidspaar André van de Groenendaal en Ellen Claassen