sv Budel MO17-1 verliest nipt van Helmond Sport

BUDEL – sv Budel MO17-1 speelt na het kampioenschap van vorig seizoen in de Hoofdklasse en speelde in de competitie al tegen meidenteams van betaald voetbalclubs. Zo won onze MO17-1 in fase 1 van FSG (Fortuna Sittard) en werd in fase 2 verloren van hetzelfde FSG en van MVV Maastricht. Enkele weken geleden werd onze MO17-1 door Helmond Sport uitgenodigd voor een oefenwedstrijd tegen een regioteam van talentvolle meiden uit de regio Helmond. Dinsdagavond werd deze wedstrijd gespeeld. Niet op een trainingsveld, maar in het GS Staalwerken Stadion van profclub Helmond Sport. sv Budel kwam op een 0-1 voorsprong door Marit Spee, maar verloor in de tweede helft nipt met 1-3. Al met al een leuke ervaring voor onze talentvolle meiden om voor het eerst in een écht voetbalstadion te spelen.