Bart Kraaijvanger stapt uit Pro6 

CRANENDONCK – Bart Kraaijvanger kondigde net voor het einde van 2022  aan dat hij  de (steun)fractie en de partij Pro6 verlaat. Kraaijvanger: “Ik voel niet dat er een voldoende gedeelde basis is om op door te gaan, en ondanks signalen en oproepen binnen de fractie en partij is dat gevoel voor mij de afgelopen tijd niet veranderd.” Hoe Kraaijvanger zich verder gaat inzetten voor Cranendonck, en in welke ‘politieke’ vorm dat zal zijn weet hij nu nog niet. “Veel zal afhangen van of ik voel dat mijn drive tot verandering gedeeld wordt, of ik de steun van Cranendonck voel. De komende maanden ga ik gebruiken om te achterhalen of mijn gedachten rondom verandering haalbaar zijn in dit Cranendonck. Of die beweging naar een nieuwe vorm van politiek, waarbij de zeggenschap veel meer bij de inwoners ligt, er in zit. Daarvoor houd ik voorlopig mijn raadszetel aan, maar zal ik mij anders op gaan stellen. Een rol als traditioneel raadslid past daar niet bij. Hoe dat er wel uit gaat zien, daar zal ik Cranendonck de komende tijd in meenemen.”