Excursie van Het Limburgs Landschap

REGIO – Begin het jaar goed met een Nieuwjaarswandeling over de Groote Heide. De wandeling vindt plaats op woensdagmiddag 11 januari en start om 13.30 uur vanaf Gasterij Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55, 5915 PS te Venlo. De excursie is gratis. Denk aan stevig schoeisel. Aanmelden is verplicht via www.limburgs-landschap.nl

Voor de wandelaars die het jaar goed willen beginnen, wordt er een 2,5 uur durende grensoverschrijdende excursie georganiseerd. De wandeling waarbij af en toe stevig wordt doorgestapt, zal onder andere voeren door de prachtige bossen van Schrolik. In deze bossen vinden we heel bijzondere meer dan 100 jaar oude bomen en prachtige mosvelden met enkele bijzondere soorten zoals het Thujamos. De gidsen van de Groote Heide kunnen het allemaal uitleggen. Er wordt ook aandacht besteed aan bijzondere bomen die geknot zijn maar dit is buiten alle verwachting niet de wilg!