“Muzikale ondersteuning” in Cranendonck

MAARHEEZE – Je bestaat als onderneming 25 jaar. Een heel mooie mijlpaal. Maar hoe ga je dat vieren? Een receptie, rondleiding, hapjes en drankjes. Maar is het dat? CMS Cuyten Maintenance Services gevestigd in Maarheeze gaf aan haar 25-jarig bestaan wel een heel leuke en sociale twist. Op 18 november werden vele genodigden ontvangen bij het bedrijf op industrieterrein Den Engelsman In Maarheeze. In de uitnodiging stond een bijzondere cadeautip. De gasten werd gevraagd een bijdrage te doneren aan Kiwanis Cranendonck.

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Het motto van Kiwanis is “serving the children of the world”. Kiwanis Club Cranendonck is een serviceclub. Wat betekent dat ze zich inzetten voor de samenleving. Bij Kiwanis staat het kind centraal. Bijna alle projecten zijn gericht op kinderen, veelal in Cranendonck maar ook daarbuiten. Er werd een flink bedrag gedoneerd. In totaal  € 3.550,-. De leden van Kiwanis Cranendonck waren natuurlijk aangenaam verrast met deze aanzienlijke bijdrage voor hun activiteiten.

Momenteel wordt bezien op welke manier dit geld kan worden ingezet in de lokale gemeenschap. Gedacht wordt nu aan sport- en muziekeducatie, beide zeer belangrijke elementen bij het opgroeien als kind. Dit alles gebeurt in overleg met de sociaal makelaar van  Cordaad Cranendonck. CMS bedankt alle gulle gevers voor het mooie resultaat waaraan zij hebben bijgedragen.