Rayen Panday vraagt zichzelf en het publiek om ‘Focus’

VALKENSWAARD – Cabaretier Rayen Panday komt met zijn nieuwe theatershow ‘Focus’ op vrijdag 27 januari naar Theater De Hofnar.  Dit is zijn zesde avondvullende programma waarmee hij door Nederland toert. De eerste twee avondvullende voorstelling van Rayen ‘Drie Keer Rayen’ en ‘Vrijspraak’ zijn beide uitgezonden bij de VARA op NPO 3. Rayen brak echt door met zijn vierde show genaamd ‘Fenomeen’. Je kunt hem ook kennen van zijn vele optredens in TV-programma’s en op festivals als Lowlands en Paaspop. 

Afgelopen jaar had Rayen alle tijd om een nieuw programma in elkaar te zetten. Genoeg tijd om te beseffen dat hij van alles even ver afstaat als dat hij er deel van uitmaakt. Tijd om zich af te vragen waarom hij zich altijd in zoveel bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet eens meer relevant is. Om bij de les te blijven moet je kunnen in- en uitzoomen. Laat dat maar aan Panday over. Theaterparadijs geeft de voorstelling Focus maar liefst 5-sterren en schrijft hier o.a. over: “Wat een talent is het. Een heel groot talent, ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.” Door de herkenbaarheid van zijn verhalen, zijn typetjes en zang heeft Rayen ook internationaal succes. Hij speelde zijn shows in o.a. Denemarken, India, Frankrijk, Suriname, Curaçao, Aruba, Thailand en de Verenigde Staten. Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je terecht op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Foto Jurriaan Hoefsmit