Vorming: E-Book ontlenen 

HAMONT-ACHEL – Wil jij wel eens een e-boek uitproberen? Of heb je een gloednieuwe e-reader die je nog moet leren kennen? Omdat e-boeken een belangrijk deel uitmaken van haar collectie, helpt de bibliotheek Hamont-Achel je graag op weg in je zoektocht naar digitaal lezen. Tijdens de vorming e-boeken kom je er alles over te weten. Als lid van de bibliotheek heb je toegang tot maar liefst 10.000 Nederlands- en Engelstalige e-boeken. Met een ‘Mijn Bibliotheekprofiel’ ontleen je in een handomdraai je favoriete titels. Dat kan online op het web, via de cloudLibrary-app op je smartphone of tablet, of via adobe digital editions. Klinkt dat allemaal wat vreemd? Of ben je net nieuwsgierig naar meer info? Kom dan op woensdag 18 januari van 09.00 tot 12.00 uur naar de gratis vorming rond e-boeken in de bib van Hamont. Let wel: omdat de plaatsen beperkt zijn, is inschrijven verplicht. Dat kan aan de balie van de bibliotheek in Hamont of Achel. Breng zelf je tablet, e-reader of laptop (en USB-kabel) mee, en ga naar huis met een paar digitale leesparels.