Nieuwjaarsborrel Pelt

PELT – Erg veel interesse was er op zondagvoormiddag 8 januari voor de nieuwjaarsborrel die georganiseerd werd door het Gemeentebestuur van Pelt. Iedereen werd verwelkomd in de sporthal van provinciaal domein Dommelhof. Bij de ingang stonden ludiek verklede dames iedereen uitbundig een handje te schudden. Vervolgens kon men aansluiten in de rij om de kersverse burgemeester Dennis Fransen en de schepenen de hand te schudden en de nieuwjaarswensen uit te wisselen. Onder hen ook de nieuwe schepen Els Kuppens (CD&V). Zij vervangt Ann van Dorpe en is verantwoordelijk voor welzijn, ouderen, gezondheidspreventie en buurtgerichte zorg. De koninklijke fanfare ‘Nut en Vermaak’ uit Overpelt mocht de muzikale spits afbijten waarna er nog een optreden kwam van het trio ‘Tumbling Clouds’ die op gepaste en sfeervolle wijze hun kunnen ten gehore brachten. 

Door Ben Ieven

Foto Albert Loos