Nieuwjaarsborrel van de zaterdagmarkt Pelt

PELT – Op de eerste zaterdagmarkt van het jaar organiseerde de marktkramers, in samenwerking met de gemeente, traditioneel hun nieuwjaarsborrel. Het zachte weer bracht weer heel wat volk op de been voor deze gezellige markt in Neerpelt Centrum.  De bezoekers werd een hapje en een drankje aangeboden om te toosten op het nieuwe jaar. Ook dit jaar zullen er weer tal van acties georganiseerd worden tijdens de markt op zaterdagvoormiddag.  Dit om deze mooie en drukbezochte markt nog wat extra beleving te geven. Door de geplande werken op het marktplein van Neerpelt, die starten rond april, zal ook een deel van de markt moeten verhuizen.  Hieromtrent zal nog een communicatie volgen. Kersvers Burgemeester Dennis Fransen en Schepen Niels Valkenborgh, kwamen alvast samen met de marktkramers en de marktbezoekers, mee een toost brengen op een succesvol marktjaar.