Receptie en kaartverkoop Buulse Zittingen

BUDEL – Zaterdag 14 januari is het dan zover. Iedereen die Prinses Nicky I en Prins Jeroen van c.v. Buulder Buk nog niet persoonlijk heeft weten te feliciteren, of dat al wel gedaan heeft, maar het nu nog een keer wil bevestigen, is van harte welkom op de receptie. De receptie van de Hoogheden van c.v. Buulder Buk begint zaterdag 14 januari om 18.30 uur in Partycentrum “Proost”, deken van Baarsstraat 3 in Buul. Iedereen is van harte welkom. En na de receptie hoefde nog niet naar huis, want dan kunne alle vuut van de vloer me jun Geit aon ut roer.  De voorbereidingen van de Buulse Zittingen zijn inmiddels ook in volle gang. De artiesten en andere medewerkers hebben er weer zin in om het publiek een leuke middag of avond te bezorgen. De senioren hebben op zondag 22 janauri de primeur. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari en het volgende weekend vrijdag 3 en zaterdag 4 februari zijn de overige Buulse Zittingen. Voor deze laatste vier is er een kaartverkoop op vrijdag 20 januari in MFC De Borgh. Hierbij hebben leden van c.v. Buulder Buk voorrang en kunnen hun kaarten kopen tussen 19.30 en 21.00 uur. Om te weten wanneer het jouw beurt is moet je dit tot 18.30 uur zelf in de gaten houden. Vanuit de organisatie van de Buulse Zitting worden nummers van volgorde vanaf 18.30 uur uitgereikt. Vergeet de lidmaatschapskaart niet mee te brengen. Maximaal 4 toegangskaarten per lidmaatschapskaart en per persoon maximaal 4 lidmaatschapskaarten die je mee kunt brengen. Wil je met nog meer naar de Buulse Zittingen dan zul je ook met meer naar de voorverkoop van de kaarten moeten komen. Mochten er nog kaarten over zijn na de verkoop aan de leden dan verwachten we deze zelfde avond vanaf ongeveer 21.00 uur ook nog kaarten te kunnen verkopen aan niet-leden. Leden betalen € 14,00 per kaartje en niet-leden € 16,00. Lid worden kan nog voor de voorverkoop via de webshop op onze website www.buulderbuk.nl

Foto Een impressie van de Buulse Zittingen. Foto’s Bart Lijten