Hoogheden 2023 C.V. De Toeters

BUDEL-SCHOOT – Zaterdag 7 januari vond de Prinsenbal Party plaats bij C.V. De Toeters. Dit seizoen iets anders van opzet dan gebruikelijk.  Prins Ivo I en Prinses Rian samen met Adjudanten Patrick en Teun blijven komend seizoen in functie en ook onze jeugdige Hoogheden Jeugdprins Stan, Jeugdprinses Daphne en Jeugdadjudante Nikki gaan er nog vol voor in 2023. Maar er werden ook nieuwe Hoogheden aan het publiek voorgesteld. Onze Hoogheden krijgen namelijk extra ondersteuning van Jeugdvorst Aiden en Jeugdadjudante Myla.  Aiden is de zoon van Dennis en Lique Neijssen en Myla is de dochter van Eric en Jessie Kalle, beiden woonachtig op de Grootschoterweg. Uiteraard stellen zij zich in onze carnavalskrant verder aan jullie voor. Ze vieren samen met Jeugdprins Stan, Jeugdprinses Daphne en Jeugdadjudante Nikki carnaval onder hun leus “Met z’n 5en voorop, gaan we non-stop vol d’r op”. Het werd een gezellige avond met DJ Thijs en een fantastisch optreden van Danny Canters. Toeterland is los en we gaan er samen een geweldig seizoen van maken. Tot slot willen we nogmaals vermelden dat de voorverkoop van onze Bonte Avonden plaats zal vinden op zondag 15 januari van 11.00 tot 12.30 uur en op vrijdag 20 januari van 19.00 tot 20.30 uur, beide in Café De Sport te Budel-Schoot.  De Bonte Avonden vinden plaats op donderdag 26 en vrijdag 27 januari a.s. en het beloven mooie avonden te worden met een gevarieerd programma. Alaaf, C.V. De Toeters!

Prins senior en junior

Foto Jeugdvorst Aiden en Jeugdadjudante Myla 

Prins senior en junior

Foto Hoogheden C.V. De Toeters 2023