Installatie hoogheden C.V. de Pintewippers 2023

GASTEL – Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Na meer dan 1,5 jaar wachten werden Andy & Ingrid Kennis uitgeroepen tot het Prinsenpaar van ’t Pintewippersrijk 2023.

Middels een variant op de Masked Singer werd Prins Andy d’n Urste & Prinses Ingrid aan het grote publiek voorgesteld.

Andy Kennis, de Koning van transportoplossingen, staat in het dagelijkse leven aan het roer van JKB Transporttechniek b.v. , leverancier van oplossingen in handeling en transport van bouwmaterialen. Prinses Ingrid is eveneens werkzaam bij JKB, waar ze onder andere verantwoordelijk is voor de facturatie. Het prinselijk paar heeft 2 kinderen, Lisa en Femke, en zullen vanuit de Hoogstraat over ’t Pintewippersrijk regeren. Andy is al geruime tijd besmet met het carnavalsvirus, zo was hij vele jaren actief bij CV Wei als wagenbouwer en laat geen carnavalsfeestje links liggen. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit met zijn Jeep en sluit de dag vervolgens af met een BBQ.  Ingrid is in haar vrije tijd graag buiten bezig met haar hond Joy en de hondensport. Andy en Ingrid worden bijgestaan in de uitvoering van hun taken door goede vrienden; Ron en Marloes Langers. Als vorstenpaar zullen ze alles in goede banen trachten te leiden. Daar Ron en Marloes in 2019 al eens over ’t Pintewippersrijk regeerde weten ze exact wat van hen verwacht wordt.

Met de leus “ff genne oplegger of kroan, tap open en goan!” zal Prins Andy d’un Urste als kopman van de Pintewippers voorop gaan. De voorbereidingen voor de Gastelse Bonte Avonden op 27, 28 & 29 januari zijn in volle gang. De kaartverkoop van deze Avonden zal plaatsvinden op vrijdag 13 januari in de Schaapskooi vanaf 20.00 uur. Kom op tijd want op=op!

Foto prinsenpaar

Foto jeugdprinsenpaar