Nieuwjaarsborrel Grevenbroekers

HAMONT-ACHEL – De Grevenbroekers mochten 100 wandelaars welkom heten op hun nieuwjaarsreceptie in het chirolokaal op de Witteberg in Achel. Bij de ontvangst hoorden er bubbeltjes. Nadat iedereen aanwezig was, was er een welkomstwoord door de voorzitter. Hierna volgde een wandeling van ongeveer 5 km door de bossen van de Witteberg. Het zonnetje was ook van de partij. Terug aangekomen in het chirolokaal stond de koffie klaar met daarbij een worstenbroodje en een koffiekoek. Er werd ook afscheid genomen van twee bestuursleden. Voor hun jarenlange inzet werden de dames bedankt met mooie woorden, een bloemetje en een presentje. Het was een gezellige bijeenkomst, die zeker uitnodigde om ook aan de volgende activiteiten van 2023 deel te nemen. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Voor meer info: www.degrevenbroekers.be