Pro6 Zwerfvuilprikactie in Maarheeze 

MAARHEEZE – Op zaterdag 14 januari  gaat Pro6 voor de 42e keer op pad om zwerfvuil te prikken. Ze verzamelen om 11.00 uur op de carpoolplaats aan De Kleine Bruggen (net naast de A2) in Maarheeze. Ze komen om 12.30 uur weer bij elkaar bij het startpunt, verzamelen al het gevonden materiaal, dat vervolgens afgevoerd zal worden naar de milieustraat. Vorige keer hebben ze in en buiten Soerendonk met een aantal mensen een aantal volle zakken zwerfafval verzameld.  Heb je ook zin om mee te doen? Iedereen is van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen wij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad. Je kunt je van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, maar dat is niet verplicht hoor.