vv Maarheeze luidt het nieuwe jaar in met drukbezochte nieuwjaarsreceptie

MAARHEEZE – Op vrijdag 6 januari jl heeft vv Maarheeze het nieuwe jaar ingeluid op haar drukbezochte Nieuwjaarsreceptie. Na 2 jaar zonder Nieuwjaarsreceptie in verband met de Corona-beperkingen was er dit jaar veel belangstelling van leden, supporters en sponsoren om met elkaar de beste wensen te delen.

Voorzitter Huub van der Linden opende de avond met zijn Nieuwjaarstoespraak waarbij onder meer stilgestaan werd bij de overleden leden in coronatijd en ook werd er nog even teruggeblikt op het geslaagde 90-jarige jubileumjaar. Na deze toespraak was er volop aandacht voor de jubilarissen. Zo werden Erelid Piet Baudoin (zie ook bijgaande foto) alsmede Jacques Jonk in het zonnetje gezet voor hun 60-jarig lidmaatschap. Gert-Jan Verhoeven, Piet Cox en Arjan Baudoin ontvingen de bloemen en een aandenken voor hun 50-jarig jubileum en hetzelfde kwam Jos van Velthoven ten deel voor zijn 40-jarig jubileum. Annie Reina-Heesterbeek en Teun Linders werden tot slot gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap.

Hoogtepunt van de avond was de bekendmaking van de Man/Vrouw van het jaar 2022, een ere-titel die is weggelegd voor iemand die al jarenlang uitzonderlijke verdiensten heeft voor vv Maarheeze. Deze ere-titel viel dit jaar ten deel aan de 50-jarige jubilaris Gert-Jan Verhoeven. Gert-Jan heeft een lange actieve carrière achter de rug en is na zijn actieve carrière jarenlang jeugdtrainer en jeugdleider geweest. Verder is hij een vaste waarde in de Technische-Commissie en is hij inmiddels ook alweer een aantal jaren vaste assistent-trainer van het 2e selectieteam. Met zijn inzet draagt Gert-Jan al jarenlang bij aan de ontwikkeling van de voetbalsport bij vv Maarheeze.

Na het officiële gedeelte werd de avond nog lange tijd feestelijk voortgezet waarbij iedereen weer uitkijkt naar een mooi en sportief voetbalseizoen!

Foto 1: Ere-lid Piet Baudoin 60 jaar lid van vv Maarheeze

Foto 2: Jubilarissen vv Maarheeze: Bovenste rij van links: Arjan Baudoin (50 jaar), Gert-Jan Verhoeven (50 jaar) en Teun Linders (25 jaar). Onderste rij va links: Jos van Velthoven (40 jaar), Annie Heesterbeek-Reina (25 jaar), Pet Cox (50 jaar) en Jacques Jonk (60 jaar)

Foto 3: Man van het Jaar Gert-Jan Verhoeven