Hij staat, zij staat of is het zij staan…

BUDEL – Zaterdag 7 januari werd er in de loop van de ochtend al geklommen en geklauterd bij de hoofdentree van de Bonte Os, de residentie van c.v. Buulder Buk. Bedrijvigheid alom want het grote fotodoek met de hoogheden prinses Nicky I en Prins Jeroen moest er het vertrouwde plekje krijgen. Dan weet iedereen ook waar ze komende zaterdag moeten zijn om het prinsenpaar van Buul te komen feliciteren. De mannen van de commissie bouw hadden de ladders neergezet en er werd flink gewerkt onder toeziend oog van niemand minder dan de eerste Prinses van c.v. Buulder Buk Nicky I en Prins Jeroen. De ervaring van de mannen van de bouw was duidelijk aanwezig, dus de klus was zo geklaard en dus tijd voor een gastvrij vervolg aan de andere kant van de hoofdentree. Meer weten over c.v. Buulder Buk. Hou onze website www.buulderbuk.nl in de gaten en blijf ons volgen via Facebook.

Foto gemaakt door niemand minder dan Prins Jeroen Broers.