Mooie scores SACN op Limburgse Kampioenschappen

PELT – Sporting Atletiekclub Neerpelt (SACN) nam afgelopen weekend deel aan de Limburgse kampioenschappen. SACN was de tweede beste vertegenwoordigde club van Limburg. Er waren 28 SACN-atleten op het Limburgs kampioenschap in Heusden en elf  atleten kwamen uit op het Limburgs kampioenschap te Gent. Met de medaille oogst zat de Peltse atletiekclub zeker bij de top 2 van de Limburgse clubs. Het leverde maar liefst 14 Limburgs kampioenen en 33 podiumplaatsen op. Niet alleen de podiumplaatsen waren belangrijk als graadmeter voor de prestaties maar ook de talrijke persoonlijke records die neergezet zijn. Tweederde van de SACN-atleten stelden hun eigen persoonlijk record scherper. Dan kan je wel stellen dat de trainers en atleten goed bezig zijn!

Een overzicht van de Limburgse kampioenen:

Lander Loomans kogel cadet PR en Limburgs kampioen

Daan Van Selst hoog scholier Limburgs kampioen

Daan Van Selst kogel scholier PR Limburgs kampioen

Juul Derickx 60m cadet PR Limburgs kampioen

Kato Vandervelden kogel junior PR Limburgs kampioene

Boy Lorist 60m senior PR Limburgs kampioen

Lars Theunis 60H cadet PR Limburgs kampioen

Ruben Allaert 400m junior Limburgs kampioen

Juul Derickx200m cadet PR Limburgs kampioen

Daan Verheyen 400m scholier Limburgs kampioen

Boy Lorist 200m senior Limburgs kampioen

Daan Van Selst Polsstok Limburgs Kampioen

Kyani Joosten Polsstok Limburgs kampioen

Lars Theunis polsstok Limburgs kampioen

Foto Daan