Seniorenvereniging Maarheeze 

MAARHEEZE – Januari een saaie maand? Hoeft niet: hier 3 tips voor leden van Seniorenvereniging Maarheeze voor een leuk uitje. Gezellig, interessant en beslist geen aanslag op de portemonnee.

Tip 1: Muziekmiddag met blaaskapel De Coconblazers. Deze groep van maar liefst 25 enthousiaste muzikanten bezorgt u een heerlijk ontspannen middag met hun repertoire van o.a. Böhmische en Volkstümliche muziek. Datum: vrijdagmiddag 20 januari om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur). Toegangsprijs: € 5,-

Tip 2: Lezing met fotopresentatie door Alex Davidse. Hij komt vertellen over zijn hobby, het fotograferen van libellen. Deze bijzondere dieren heeft hij op heel veel plekken in de wereld opgezocht en daar de prachtigste foto’s van gemaakt. Een interessante lezing voor natuurliefhebbers en zeker ook voor hobbyfotografen. Datum: vrijdagmiddag 27 januari om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur). Toegangsprijs: gratis.

Tip 3: Dans- en muziekavond met optreden van orkest De Grensmuzikanten. Heerlijk voor dansliefhebbers om weer eens een dansje je kunnen maken op live-muziek en wie niet van dansen houdt, maar gezellige muziek kan waarderen, zal zeker ook genieten van deze leuke avond. Datum: zaterdagavond  28 januari om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur). Toegangsprijs: gratis voor leden van de Seniorenvereniging, voor introducees € 5,- 

Al deze activiteiten vinden plaats in Ons Kwartier, de grote zaal in Onze School, Stationsstraat 52 Maarheeze. Aanmelden kan in Ons Kwartier, per mail  ons.kwartier@kpnmail.nl;  of telefonisch 0031 495 623589. U bent van harte welkom!