Britta Maria & Maurits Fondse met Aznavour, mon Amour in Valkenswaard

VALKENSWAARD – Op zaterdag 28 januari brengt Britta Maria samen met pianist en zanger Maurits Fondse het rijke oeuvre van Charles Aznavour in De Hofnar. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. 

Zangeres Britta Maria (chansons van Schoonheid en Troost), pianist/zanger Maurits Fondse, accordeonist Oleg Fateev en Simone Sou op drums/percussie brengen chansons in het Frans en een enkele (eigen)vertaling naar het Nederlands en Engels. Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussen door over zijn leven: zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten. Zijn schrijftalent, hij schreef o.a. ook liedjes voor Edith Piaf, zijn volhardendheid, zijn engagement en zijn uiteindelijke triomf. Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes.

De pers over de muzikanten
Over de voorstelling schrijft NH Dagblad ‘’Muzikanten van de buitencategorie zorgden voor een betoverende avond.’’ Theaterparadijs en Musicalnieuws waren ook lovend; ‘’Schitterend stemgeluid’ ’en ‘’Bezielde begeleiding’’ (Het Theaterparadijs). Musicalnieuws zegt: ‘’Alle Francofielen, levensgenieters en vrijbuiters hier moet je heen! Deze laten je even een glimp van de hemel zien.’’

Info & kaarten  
Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.