Driekoningenfeest bij Samana Boseind 

PELT – Ter afsluiting van de Kersttijd was er op Driekoningendag bij Samana Boseind feest in zaal De Kentings.  In de voormiddag hadden de kernleden de zaal voor de 90 ingeschreven leden netjes klaargemaakt. Maike zorgde voor de tafelversiering. Een welkomstwoordje van voorzitster Josée, met een bijzondere nieuwjaarsbrief verwelkomde de talrijke aanwezigen.  Mia bracht een mooie bezinningstekst. Dan kon de geplande Bingo aanvangen. Maar eerst verrasten zangertjes van de Piccolo’s als koningen verkleed de aanwezigen met een gepast lied. Vele leuke en nuttige prijzen voor de Bingo waren voorzien, veelal geschonken door plaatselijke handelaars.  Halverwege was er een koffietje om de spanning en de aandachtige stilte even te doorbreken. Afsluitend was er een heerlijke warme maaltijd, verzorgd door Philomène en Rudi. Na twee jaar corona was het een heerlijke belevenis van een gezellig samenzijn zonder beperkingen en mondmaskers. De dankbetuiging van de mensen was de beste beloning voor de kernleden.