Hoe zit het met uw energie?

CRANENDONCK – Energie Coöperatie Cranendonck houdt op 17 januari en 25 januari een bijeenkomst over energie. Deze bijeenkomsten hebben als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken om te helpen de energierekening te begrijpen én omlaag te krijgen. In de bijeenkomst komen eenvoudige niet al te kostbare besparingsmogelijkheden aan de orde. Ook krijgen de bezoekers meer inzicht in je energieverbruik. Er is dan tevens aandacht voor isolatie en ventilatie, zodat we niet alleen comfortabel, maar ook veilig blijven wonen. Nooit veel aandacht besteed aan uw gas- en elektriciteitsgebruik? Dan is deze bijeenkomst bij uitstek voor u! De volgende onderwerpen komen aan de orde: Hoe zit dat? Energie? Distributie, jaarrekeningen, verbruik monitoren, … Inzicht in kosten, kortingen en (overheids-)acties, Bespaartips (zonder grote investeringen), Isoleren en “bewust” ventileren. De bijeenkomsten zijn 17 januari 2023 van 10.00 tot 12.00 uur in de foyer van  De Borgh te Budel of 25 januari 2023 van 15.00 tot 17.00 uur in Den Donck te Soerendonk. 

Daarna, in een volgende bijeenkomst (datum, tijd en plaats volgen nog) komen o.a. zonnepanelen en warmtepompen aan de orde. Dit initiatief wordt mede ondersteund door 

het Seniorenverenigingen, sociaal makelaars en de Energiecoaches Cranendonck (gratis advies). Graag tot dinsdag 19 of woensdag 25 januari 2023! Voor iedereen gratis toegankelijk!