KFC Hamont onderuit bij Lindelhoeven

HAMONT – Het eerste elftal van KFC Hamont 99 bezocht op zaterdagavond de buren van Lindelhoeven. Bij KFC noteerden we twee debutanten: Milan van Gennip (vrijdag goed voor 5 doelpunten bij de beloften) en Matthias Kums. Hamont begon uitstekend aan de wedstrijd met een doelpunt van Wietse Baerts op corner in de eerste minuut. Deze 0-1 was meteen ook de ruststand want tijdens de eerste helft waren er nauwelijks kansen.

De thuisploeg lukte in het begin van de tweede helft de gelijkmaker via Meeus. KFC was het 4e kwartier niet bij de les, de thuisploeg ging dan over de bezoekers met doelpunten van Goudsmet en Vandebriel. In het laatste halfuur kwam KFC weer in de wedstrijd maar scoorde niet. Eerst werd er een penalty op de lat gemikt en in de slotfase hield thuisdoelman Mertens Lindelhoeven overeind. Aldus werd er afgeklokt op 3-1. Het jaar 2023 startte dus niet al te best voor KFC Hamont 99. Volgend weekend worden Turkse Rangers ontvangen op ‘t Leeuwke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto Wietse Baerts