Ledûb Volleybal team 8

BUDEL – Voor het laatste toernooi in 2022 reisde Ledub Volleybal opnieuw met een groot aantal teams af naar Eindhoven waaronder mini’s 8 bestaande uit Lisa van Deurzen, Finn Sanders, Iga Stec en Emmelie van Kemenade. Zij hebben het super goed gedaan door er met de 1e plek vandoor te gaan! Emmelie een van de spelers van dit talentvolle team daarover: “We moesten twee keer tegen dezelfde teams. We moesten spelen tegen PSV en Polaris en hebben drie keer gewonnen en een keer gelijk gespeeld. De wedstrijden gingen ook heel goed, we hebben al best vaak gepasst dus een extra punt! We vonden het superleuk! In de pauze hebben we tikkertje en verstoppertje gespeeld. En voor de rest hebben we natuurlijk gevolleybald!” Het volgende toernooi staat gepland op zondag 22 januari in Mierlo. Lijkt het je ook leuk om een keer te volleyballen? Kom dan een keer meetrainen op dinsdagavond of zaterdagochtend. Voor meer informatie kun je mailen naar tcminijeugdledub@gmail.com. Het volgende toernooi staat gepland op 18 december. Lijkt het je ook leuk om een keer te volleyballen; kom dan een keer meetrainen op dinsdagavond of zaterdagochtend!