Nieuwjaarsconcerten ‘A La Rieu’

BUDEL  – Op zaterdag 7 en zondag 8 januari organiseerde Harmonie EMM Budel wederom haar zeer druk bezochte Nieuwjaarsconcerten ‘A La Rieu’.  Zowel het harmonie-orkest o.l.v. Wout Claessens als de slagwerkgroep o.l.v. Guido Pouwels speelden met ondersteuning van een uitgebreid combo een gevarieerd programma waarbij Luca Bruijnaers, Lot Engelen en Lenneke Brussé de zang  verzorgden. Dat het concert in goede aarde viel bij het talrijke publiek bleek uit de staande ovatie na afloop van het concert. Tijdens het concert werden 4 jubilarissen gehuldigd t.w. Bas van Buul, Gijs van Hunsel en Malou van Lierop-Noten voor hun 25-jarige lidmaatschap. Erelid en oud voorzitter Jan Looise ontving de onderscheiding voor zijn 40 jarige lidmaatschap.  En last but not least werd Gerda de Greef uitgebreid in het zonnetje gezet voor het verzorgen en ter beschikking stellen van de prachtige galajurken die geheel pasten in de sfeer van Rieu.      

Foto Michel Achten.  

Niet op foto: J. Looise