Boeken- en platenbeurs in het Oude Kerkje te Middelbeers

MIDDELBEERS – In het weekend van 21  en 22 januari 2023 vindt het jaarlijkse Boeken- platen-,cd- en dvd beurs plaats in het Oude Kerkje in Middelbeers. De koffiecorner mag natuurlijk niet ontbreken. De opbrengst van deze beurs is volledig bestemd voor het onderhoud en de instandhouding van dit prachtige monument. Er zijn veel mensen die het kerkje een warm hart toedragen door boeken te schenken aan het kerkje of door dit weekend ons kerkje te bezoeken en hun boekenkast aan te vullen. Op zaterdag en zondag is het kerkje open van 10.00 uur tot 16.00 uur. De boeken worden gesorteerd in diverse onderwerpen, zodat de bezoeker door middel van bordjes aan de muur kan zien waar een bepaald onderwerp te vinden is. Het Oude Kerkje is voor de boekenbeurs op  alle dagen  open van 10 tot 16 uur. De entree is € 2,50  (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis.   Hiervoor krijgt u een kopje koffie of thee gratis.

Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl en op www.facebook.com/oudekerkje