Senioren Budel opgelet 

BUDEL – Vinden jullie het nieuws ook vaak zo negatief en verwarrend? Willen jullie eindelijk eens goede, eerlijke, objectieve informatie over tal van onderwerpen en zaken? Dan heeft Senioren Budel goed nieuws voor jullie. Weten jullie dat er per jaar ca. 21.000 nieuwe boeken uitkomen in Nederland? Weten jullie ook dat hierin de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod komen, zodat er altijd wel een boek is te vinden van jouw gading. Dat boeken lezen je innerlijk verrijkt en je doet groeien in kennis, wijsheid en begrip. Dat alles kun je beleven als je lid wordt van de Senioren Leesclub. Daarnaast is lezen ook erg ontspannend en is het fijn om  met anderen over de inhoud van een boek te  praten?  Waarom vindt de een het boek zo mooi en de ander niet? Waarom krijgt dit boek nu zoveel media aandacht, wie is de auteur van dit boek en wat zijn de achtergronden? Allemaal  vragen die de leesliefhebber wel herkent en die dan ook  in de Senioren Leesclub besproken worden. Ze komen 1 x per 6 weken bij elkaar in De Borgh op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur en dan wordt het eerder samen uitgekozen boek besproken. Interesse gewekt? Heel fijn, want de leesclub is op zoek naar nieuwe leden! Als lid bent van Senioren Budel, zijn er geen kosten aan deelname verbonden.

Bel met 0031 620979718  en meld je aan om geheel vrijblijvend  kennis te  maken en mee te luisteren.