The Ray-Stabbing Singers nodigen jou uit

WEERT – De muzikale bijdrage van The Ray-Stabbing Singers tijdens de nachtmis in de Sint Jozefkerk te Keent was sfeervol en mooi. Vanuit het publiek kregen ze leuke reacties. Het kerstrepertoire is weer in de kast gezet. Inmiddels zijn ze gestart met het instuderen van het nieuwe repertoire waarmee ze 3 juni 2023 met een eigen show gaan uitpakken op de planken van het Munttheater.  Heb jij altijd al eens willen zingen in een koor en willen optreden, dan is dit je kans!  The Ray-Stabbing Singers is een enthousiaste groep dames en heren die iedere maandagavond samen muziek maken in het Muziekhuis a/d Schuttbeemd 132 in Weert. Je hoeft geen superster of solist te zijn. Dirigent Theo Collaert arrangeert de muziekstukken zodat iedere stemgroep aan bod komt. Muziek inspireert en verbindt mensen. Na de repetitie kletsen ze nog even na, eventueel met een drankje erbij. 

Wat vragen ze van nieuwe leden: enthousiasme, motivatie en inzet! Inmiddels hebben ze 8 nieuwe leden mogen verwelkomen, maar nieuwe mensen zijn altijd welkom. Bij iedere stemgroep zijn nog stoelen vrij, zeker bij de bassen en tenoren. 

Wil jij in juni tijdens het optreden in het Munttheater ook je stem laten horen? Kom dan nu meezingen. Op maandag 23 januari van 20.00 tot 22.00 uur organiseren ze een speciale open repetitie om kennis te maken met het koor. De hele maand januari kun je je aanmelden. Interesse? Kom langs om te luisteren en kijken en voel het enthousiasme van de koorleden. Aanmelden kan via info@theraystabbingsingers.nl of loop op een maandag binnen.