Welkom op de Jeugdboerenbruiloft van De Muuzevangers!

MAARHEEZE – Wat vorig jaar nog een alternatief was in de nasleep van corona bleek een dusdanig succes, dat De Muuzevangers besloten hebben om het gewoon in het programma te houden: de Jeugdboerenbruiloft! Op zondag 22 januari, een ruime week na de ‘grote’ Boerenbruiloft, vindt deze daarom voor de tweede keer plaats, met een ongetwijfeld even gezellig verloop. Jeugdbruidegom Maxin Borremans gaat voorafgaand daaraan met ‘gepast vervoer’ (wat precies, dat is nog geheim) zijn Jeugdboerenbruid Jans van Oosterhout ophalen. Gevolgd door een ongetwijfeld lange stoet vrienden en familie vertrekken zij dan samen naar het Jan Verheesplein, waar om 14.11 uur de min of meer plechtige ceremonie begint, en waarvoor alle Muuzevangers en Muuzevangerinnekes zijn uitgenodigd. Als het weer erg slecht uitpakt die dag, dan wordt er uitgeweken naar een binnenlocatie; hou daarvoor de website en social media in de gaten. Nadat het bruidspaar in de onecht is verbonden, vertrekt iedereen naar Muziekhuis Maarheeze. Hier vindt de receptie plaats en is er een aansluitend knalfeest met diverse spellen, net als vorig jaar weer allemaal met een boerenthema. Vanzelfsprekend is alles weer gratis toegankelijk. De middag eindigt om ±17.00 uur.