Ledûb Dames 1 wint met 3-0

BUDEL – Afgelopen weekend namen de dames van Ledûb Volleybal 1 het op tegen Spaarnestad Dames 1. Arjet Niervergeld zorgde voor dit verslag;

“Na 4 weken rust, met heel veel oliebollen, wijn en andere lekkere dingen, was vandaag eindelijk de eerste wedstrijd van het jaar. We moesten tegen Spaarnestad DS1. De vorige keer wonnen we met 3-0. Maar we wisten dat we deze tegenstander zeker niet mochten onderschatten. De voorbereiding van deze wedstrijd was niet optimaal met wintersporters, die niet zonder kleerscheuren terug waren gekomen en andere blessures. Gelukkig was Luna terug uit Amerika en wilde ze samen met Myrthe, Amy en Hanneke met ons meespelen om dit blessureleed op te vangen. 

We begonnen de wedstrijd met een goede energie en we wonnen de eerste set vrij gemakkelijk met 25-15. De 2e set zetten we dit door. We lieten ons niet gek maken en bleven ons eigen spelletje spelen, waardoor we de volgende set ook wonnen met 25-13. De 3e set ging het meteen al wat moeizamer. Zij kwamen op voorsprong. Gelukkig konden wij dit later rechtzetten. Op 25-24 was het matchpoint voor ons en gelukkig benutten wij deze. Na wat protest aan de kant van Spaarnestad, floot de scheidsrechter de wedstrijd af en hierdoor was de eerste 3-0 winst van het jaar binnen! 

Volgende week staat de wedstrijd tegen VCN DS1 op het programma om 17.45 in Capelle aan den IJssel. Hopelijk zien we jullie daar!”

Door Arjet Niervergeld – Foto Jos Meusen