Boerenbruiloft  C.V. de Pintewippers

GASTEL – Langzaamaan nadert voor Rick van Miranda van Sjef de Melkboer en Linda van Marjan van Jo uit de Pan de grote dag: zaterdag, 21 januari, geven zij elkaar het onechte  ja-woord. Zoals reeds eerder aangekondigd zal dit boerenbruiloft net wat anders verlopen dan u van De Pintewippers gewend bent: Country meets Boerin. Rick & Linda nodigen u allen uit om voorafgaand aan de voltrekking van het onechte huwelijk een spannend spel te komen spelen bij onze bruidegom; aanvang 17.30 uur op Gravenkasteel 34.

Rond de klok van 19.15 uur zal het boerenbruidspaar het gezelschap voorgaan in de Kapel om ten overstaan van onze Gastelse pastoor Godefridus, kapelaan Gregorius, getuigen Rob & Marloes én alle toegestroomde aanwezigen in de onecht verbonden te worden.

Aansluitend zal ons kersverse paar zich begeven naar de Schaapskooi waar we u in de gelegenheid willen stellen om hen te feliciteren, waarbij gepaste kleding gewenst is.

Als u een cadeau aan het boerenbruidspaar wilt overhandigen, graag géén levende have, stro en/of hooi. Aansluitend zal het Boerenbal losbarsten waar DJ  Joost de Draaier de muzikale omlijsting zal verzorgen wat ongetwijfeld tot een gezellig feest zal leiden, graag tot zaterdag! De artiesten van de Kinder Bonte Middag & de Bonte Avonden zijn op dit moment druk aan het repeteren; de spreekwoordelijke puntjes worden op de i gezet.

Uit ervaring weten we dat de Kinder Bonte  Middag zeer druk bezocht wordt vandaar adviseren we u om tijdig aanwezig te zijn; de deuren van de Schaapskooi gaan open om 13.30 uur,  vol is vol!  Alaaf en tot ziens!