Bonte avond en kinderbonte middag CV de Roesdonkers

SOERENDONK – Het is alweer 3 jaar geleden dat de laatste Bonte Avonden en de Kinder Bonte Middag plaatsvonden. Maar ze zijn terug, en hóe! Een prachtige nieuwe locatie met een nieuwe indeling, een vol programma met bekende en nieuwe artiesten, een nieuw presentatie duo, zang, dans, tonpraters en verrassingsacts. 

Tijdens de Kinder Bontemiddag zal onze nieuwe presentator Boet Nagel samen met de nieuwe Swies Niels v.d. Putten de deelnemende kinderen gaan begeleiden onder het toeziende oog van het Jeugdprinsenpaar en de Jeugdraad van Elf. De kinderen zullen zingen, dansen, grappen vertellen en nog veel meer!  Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastisch weekend van te maken op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari.  De Bonte avonden starten om 20.00 uur en de Kinder Bontemiddag om 14.00 uur in de gymzaal van Den Donck die helemaal is omgetoverd tot een fantastische zaal!

De opkomst was groot tijdens de kaartverkoop op zaterdag 14 januari, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Zorg dat je geen spijt krijgt dat je er niet bij was en koop nog snel je kaarten via David Morgan! (Molenheide 6, Soerendonk, tel. 06-51184545).