Limburgse kampioenschappen veldlopen te St Truiden 15/1/2023

ST. TRUIDEN – In het modderige, winderige, koude St. Truiden veroverden de atleten van SACN maar liefst elf podiumplaatsen. Daarbij waren ook 3 Limburgse kampioenen. Sporting Atletiekclub Neerpelt mag heel tevreden zijn; zeker gezien de kwaliteit van tegenstand. Er deed dan ook een aantal toppers mee die dit seizoen nog niet eerder in actie kwamen in Limburg.

Waar SACN als club ook heel trots op is, is dat in alle geledingen van onze club en dit van pupil tot en met master SACN Atleten van ons op het podium stonden. Sporting Atletiekclub Neerpelt wenst alle atleten en trainers een dikke proficiat!

Limburgs kampioenen
Zjef Ceunen juniors
Robbe Faes pupillen
Laurens Vanderlinden seniors

Zilver
Witse Vandeweyer cadetten
Tuur Verheyen pupillen

Brons
Lander Loomans Cadetten
Finn Ceelen pupillen
Yfke Stessens pupillen
Lowie Wouters Scholieren
Indy Lagarde scholieren
Jorne Vanherck seniors

Foto van de hoofdwedstrijd podium 
Limburgs kampioen Laurens Vanderlinden en brons voor Jorne Van Herck