Wél groepsfoto carnavalisten in HAC Weekblad 

REGIO – Nu zowel het Eindhovens Dagblad als Het Belang van Limburg bekend heeft gemaakt te stoppen met de jaarlijkse foto van de Prinsenparen uit de regio, waren de prinsenparen uit het verspreidingsgebied van HAC Weekblad erg dankbaar dat dit medium wel door blijft gaan met deze carnavalstraditie. Zondagochtend verzamelden alle steken en aanhang in café Dun Artiest in de Kerkstraat te Neerpelt waar fotograaf Albert Loos ze allemaal netjes op de foto zette. Deze week licht HAC Weekblad reeds een tipje van de sluier op en presenteert, met enige trots, de groepsfoto. 

Wie benieuwd is naar alle foto’s moet nog een beetje geduld oefenen. In de uitgave van vrijdag 10 februari, een weekje voordat het carnavalsgeweld écht losbarst in de regio, brengen we de jaarlijkse Carnavalskrant uit! Na een verplichte pauze van twee jaar staan de carnavalisten weer te popelen om het beste van zichzelf te geven. In deze Carnavalskrant is alle info te vinden die nodig is om van Carnaval 2023 een groot succes te maken. Wanneer worden de optochten gehouden? Waar en wanneer zijn de Bonte Avonden? In welke café’s kan je terecht voor een lekker pilsje na de optocht? Kortom: met de Carnavalskrant in de hand, vier je feest in het hele land (of toch in ons verspreidingsgebied). 

Om ervoor te zorgen dat HAC Weekblad geen enkel feest, optocht of andere activiteit mist in de Carnavalskrant vragen we aan iedereen die een carnavalsactiviteit gepland heeft om de informatie toe te sturen naar info@hacweekblad.eu en dit uiterlijk maandag 6 februari. Ook ondernemers die hun activiteiten bekend willen maken of prinselijke hoogheden een succesvol seizoen willen toewensen mogen zeker informeren naar de speciale voorwaarden! 

De samenkomst in café Den Artiest was vanaf de start een groot succes. Het enthousiasme van de 10 carnavalsverengingen was mooi om te zien. De carnavalshits galmden door de boxen en de pintjes vloeiden, ondanks het vroege uur, al rijkelijk. Zelfs de nieuwe burgemeester van Pelt, Dennis Fransen, kwam even langs om een kijkje te nemen. Alle Prinsenparen, Jeugdprinsen, Adjudanten, Narren, Pages,… presenteerden zich om de beurt bij fotograaf Albert Loos. Afgesloten werd met de groepsfoto en natuurlijk nog een pintje! De medewerkers van HAC Weekblad werden achteraf zelfs gedecoreerd door verschillende verenigingen, die zo hun appreciatie voor dit initiatief wilden tonen. Een ding is zeker: de Carnavalsverengingen én HAC Weekblad zijn klaar voor Carnaval 2023! 

Adverteren aan speciale voorwaarden in de Carnavalskrant? Mail naar info@hacweekblad.eu