Misfit de musical in Theater De Hofnar

VALKENSWAARD – De makers van Brugklas de musical en 100% COCO de musical de succesvolle Netflixserie en filmhit Misfit naar het theater in een compleet eigen musical. Op zondag 5 februari staat deze tiener musical over het leven op de middelbare school in De Hofnar.

Julia heeft het perfecte leventje in Amerika. Dan moet ze ineens terug verhuizen naar Nederland en staat haar leven op zijn kop. Volgens de populairste meiden van haar nieuwe school is ze een ‘Misfit’. Totdat ze meedoet aan een talentenwedstrijd. Met deze wedstrijd krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Ze kan goed zingen, maar heeft met haar plankenkoorts nog nooit voor een publiek gestaan. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een muzikant op school!  

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur  (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.