Nieuwjaarsetentje Markant N-Pelt

PELT – Donderdag 12 januari vierden 40 markante dames hun nieuwjaarsetentje bij De Giraf in Pelt. Het was een gezellige bijeenkomst met een lekker etentje.  Naar jaarlijkse gewoonte steunt Markant N-Pelt een goed doel; dit jaar is dat de G-Integratie Trophy. Ronny Walsiak,  coördinator van de gekozen activiteit, verzorgde een uitgebreide toelichting.  De G-Integratie Trophy is een niet-traditionele sportdag met als doel om door middel van teambuilding en beweging tot integratie te komen. De deelnemers werken gedurende de hele dag samen aan acht proeven. Dit jaar in het thema ‘brandweer’. De groepen zijn heterogeen samengesteld met leerlingen uit het buitengewoon onderwijs (leerlingen met een beperking), leerlingen van het regulier secundair onderwijs en deelnemers uit een voorziening.