Optocht SCV De Teutepeuters

HAMONT – In 2020 hebben we door storm Dennis de optocht noodgedwongen moeten annuleren, dan volgde de gekende corona toestanden waardoor een normale optocht wederom niet kon doorgaan. Gelukkig konden we vorig jaar in april wel een uitgestelde optocht laten plaatsvinden. Na 4 jaar kunnen we hopelijk onder normale omstandigheden op carnavalszondag terug een optocht organiseren, dit met de steun van het stadsbestuur van Hamont-Achel. Deze optocht door het centrum en de straten van Hamont-Achel en onder leiding van zijne dorstlustige hoogheid Prins Christophe I zal doorgaan op zondag 19 februari, aanvang 14u11. De route is ongewijzigd. Inschrijven voor zowel individuelen, kleine/grote groepen en wagens kan via: stoet@teutepeuters.be  De inschrijvingen worden afgesloten op zaterdag 04 februari 12 uur. Ook geïnteresseerden voor de reclame optocht kunnen via deze link inschrijven.  Tijdens de optocht wordt er rondgegaan voor een vrijwillige bijdrage van 2€ p/p. Hopende u allen te mogen begroeten.

SCV De Teutepeuters